ILMAINEN TOIMITUS YLI 100€ TILAUKSILLE!

Toimitusehdot


Tutustu verkkokauppamme toimitusehtoihin.
Mikäli Sinulla heräsi kysymyksiä, niin ota yhteyttä!

Nämä myynti- ja toimitusehdot koskevat Nordic Digicom Oy:ltä ostettuja tuotteita.

1. Tekniset tiedot:

Tekniset tiedot pyritään pitämään ajantasalla. Kuitenkin esitteissä, mainosmateriaaleissa, ilmoituksissa tai vastaavissa annetut tekniset tiedot ovat likimääräisiä eikä niitä tule pitää sitovina.

2. Hinnat:

Nordic Digicom Oy myy tuotteet kulloinkin voimassa olevan hinnaston mukaisin hinnoin. Ilmoitetut hinnat ovat vapaasti varastossamme. Hinnat on ilmoitettu Alv.0%. Toimituksista perimämme maksu on kuljetusyhtiöiden kustannuksien mukainen. Nordic Digicom Oy varaa oikeuden muuttaa hintoja ilman ennakkoilmoitusta. Emme vastaa mahdollista virheistä hinnastossa.

3. Maksuehdot:

a) Toimitetuista tuotteista laskutetaan ostajaa. Maksuaika on 14 päivää laskun päiväyksestä, viivästyskorko ja huomautusaika on mainittu laskussa. Toimitamme haluttaessa myös postiennakolla.

b) Vastuu tuotteista siirtyy ostajalle sillä hetkellä kun tuotteet luovutetaan Nordic Digicom Oy:n varastosta ostajalle tai rahdinkuljettajalle.

c) Omistusoikeus toimitettuihin tuotteisiin säilyy Nordic Digicom Oy:llä siihen saakka kunnes
ne on kokonaan maksettu.

4. Toimitusehdot:

Ilmoitetut toimitusajat ovat arvioita. Nordic Digicom Oy pyrkii noudattamaan ilmoitettuja toimitusaikoja mahdollisimman tarkasti ja, mikäli arvioitu toimitusaika muuttuu, ilmoittamaan siitä ostajalle. Nordic Digicom Oy ei vastaa viivästyksen mahdollisesti aiheuttamista välittömistä tai välillisistä vahingoista.

Tuote katsotaan toimitetuksi, kun se on luovutettu ostajalle, postin kuljettamaksi tai rahdinkuljettajalle. Erikoistilauksesta toimitettavia tuotteita ei voi perua ja ne toimitetaan aina ostajalle/tilaajalle. Tuotteemme myydään välimyyntivarauksin.

5. Takuu:

Valmistusvirheiden osalta tuotteilla on voimassa takuuajat, jotka valmistaja myöntää tuotteilleen. Takuut vaihtelevat tuoteryhmittäin ja takuu koskee vain Nordic Digicom Oy:n myymiä tuotteita.

6. Vaihdot ja palautukset:

Tuotteet voidaan palauttaa vain Nordic Digicom Oy:n suostumuksella ja ostajan kustannuksella. Tuotteet tulee palauttaa alkuperäisessä pakkauksessa. Mikäli palautettu pakkaus tai tuote on puutteellinen siitä peritään erillinen maksu. Mikäli palautuksen syynä ei ole viallinen tuote, ostajalta peritään 20% tuotteen hinnasta. Kaikille palautettaville tuotteille on pyydettävä palautusnumero, jonka saa Nordic Digicom Oy:stä.

7. Muistutukset:

Tuotteen määrää tai lajia koskevat muistutukset on tehtävä kirjallisesti seitsemän (7) päivän kuluessa toimituksesta uhalla, että jälleenmyyjä muuten menettää oikeuden vedota virheeseen tai puutteeseen.

8. Erimielisyydet:

Erimielisyydet pyritään ensisijaisesti ratkaisemaan keskinäisillä neuvotteluilla. Jos neuvotteluissa ei päästä sovintoon ratkaistaan erimielisyydet Helsingin käräjäoikeudessa.